Intră în cont
 

Despre noi

Societatea VEMA Calcul Electronic srl a luat fiinţă în anul 1993, din iniţiativa a două persoane cu pregătire în domeniile economic şi prelucrarea datelor, având ca principal obiect de activitate "Realizarea şi furnizarea de programe de gestiune economică".

Am început activitatea cu realizarea a mai multe programe şi aplicaţii după specificaţiile clienţilor. Aceste programe erau utilizate pentru emiterea diverselor documente cerute de legislaţia financiar-contabilă, cu memorarea lor în fisiere de tip "flat file" utilizate mai apoi la editarea de situaţii, după specificul fiecărui client. Datorită creşterii constante în fiecare an a numărului de beneficiari, la numai trei ani de la începerea activităţii am ajuns la un număr mare de aplicaţii care difereau mai mult sau mai puţin între ele şi lucrau independent. Aceasta făcea ca timpul nostru de răspuns la solicitările clienţilor pentru întreţinere şi dezvoltări să crească.

În consecinţă am luat decizia unificării aplicaţiilor într-un sistem cu denumirea "VEMA-Comercial", care este destinat atât societăţilor comerciale pentru care aria de activitate este limitată la "intern", cât şi acelor societăţi pentru care aria de activitate este extinsă şi la "extern" adică au activităţi de import, export, prelucrare în lohn.

Încă din primii ani de activitate, odată cu creşterea numărului de clienţi a devenit necesară mărirea numărului de personal şi diversificarea acestuia. Astfel, pregătirea personalului nostru asigură competenţe în următoarele domenii: programare în diverse limbaje de programare, baze de date relaţionale, calculatoare şi sisteme de operare, reţele de calculatoare, electronică şi automatizări, financiar-contabilitate şi expertiză contabilă, cibernetică economică.

Preocuparea noastră principală este deservirea completă şi la cele mai înalte standarde de calitate a tuturor beneficiarilor. În acest sens am dezvoltat un departament de hardware şi reţele în scopul integrării de soluţii complete hard şi soft pentru clienţii firmei. Pentru aceasta există încheiate contracte de furnizare de tehnică de calcul (calculatoare şi componente, periferice, consumabile) precum şi software (sisteme de operare, sisteme de dezvoltare, aplicaţii de birou, etc.), cu importante firme de distribuţie.

Firma are înregistrată marca de fabrică, de comerţ şi servicii având denumirea "Calcul Electronic VEMA" cu element figurativ.

Date de identificare

Denumire: VEMA Calcul Electronic srl

CUI: RO 5034756

Număr Registrul Comerţului: J30 / 1446 / 1993

Adresa: Bd. Octavian Goga, nr. 7, Satu Mare, 440217