Intră în cont
AvantajeCaracteristiciVersiuniCe spun clienţiiTurul aplicaţieiActualizări

Ce spun clienţii despre aplicaţie

Iată ce spun câţiva utilizatori ai aplicaţiei VEMA PersSal:

...societatea noastră a fost auditată inopinat de către reprezentantul societăţii SOCAM Gmbh Dusseldorf, Germania... În urma prezentării modului de evidenţă a fişei personale a fiecărui angajat cu imaginea personalizată prin foto, modul de evidenţiere listă prezenţă, pontaj şi calcul salarii cu toate elementele în detaliu precum şi capitolul raportări finale lunare, programul "VEMA PersSal" în ansamblul său a primit calificativul de "excelent" din partea colectivului de auditori... (vedeţi mesajul complet)
—Matyas Erzsebet, contabil
Elpis srl, Satu Mare

Sunt o utilizatoare a programului VEMA PersSal şi pot să afirm că sunt mulţumită. Pe lângă statele de plată, centralizatoarele de salarii, fişele individuale de salarii, se pot face rapid toate raportările către Casa de Asigurări de Sănătate, Casa de Pensii, AJOFM, ITM, cu un efort minim din partea celui care îl utilizează.
—Viorica Cheregi, contabil
Mariadi Impex srl, Satu Mare

Vă mulţumesc pentru ajutor. Acum pot să calculez mult mai repede salariile, cheile de control sunt mai multe, riscul de a greşi este foarte mic.
—Ristea Alina, director economic
Roll Press sa, Satu Mare

Programul este complex, complet, eficient şi uşor de utilizat.
Folosesc programul pentru 13 firme cu număr divers de angajaţi, în total 61 persoane. Întocmirea statelor de plată şi efectuarea declaraţiilor nu necesită mai mult de o zi de muncă pentru toate firmele. Deci, eficienţă maximă.
—Turtureanu Cornelia, expert contabil
Expert Consulting srl, Satu Mare

Îmi place că aplicaţia face... totul. Uneori uit şi cum ar trebui calculate salariile.
—Camelia Vereş, economist
Satu Mare

Un pachet complex, profesional, eficient, la îndemâna tuturor. Descoperindu-l veţi avea satisfacţia maximă.
—Matyas Erzsebet, contabil
Elpis srl, Satu Mare

Îmi place VEMA PersSal pentru că este uşor de folosit şi este logic, găsesc uşor orice situaţie vreau să întocmesc.
Lunar îmi petrec doar câteva ore întocmind statele de plată, înregistrând doar orele lucrate, brutul fiind calculat automat, apoi întocmesc declaraţiile lunare tot în câteva ore. În total cel mult două zile pe lună. Calculez salariile pentru 5 firme, două dintre ele având câte 17 angajaţi.
—Diana Bârsan, economist
Garden Design srl, Satu Mare

Sunt o utilizatoare a programului PersSal şi pot să afirm că este un program foarte accesibil, care printr-o operare simplă pune la dispoziţie multiple facilităţi pentru a realiza un calcul complet, rapid şi exact al salariilor, cu posibilităţi de reactualizare şi controlul permanent al situaţiei salariale, economisind totodată şi timp. Folosesc programul pentru 10 firme cu număr divers de angajaţi, în total 80 persoane, iar întocmirea statelor de plată şi efectuarea declaraţiilor nu necesită mai mult de o jumătate de zi de muncă pentru toate firmele. Sunt foarte mulţumită.
—Bier Clara, economist
Petrotour srl, Chişineu-Criş, judeţul Arad